Een nieuwe collega!

24 maart 2022

Sinds deze maand hebben wij een nieuwe collega binnen het team van het Inclusive Fieldlab. In dit artikel stelt ze zich voor.

Naam: Annemijn Woesthuis
Bij Amfors sinds: 2022
Woont in: Utrecht

Waarom ben je bij Amfors komen werken en wat ga je hier doen?

Als projectleider binnen Amfors ga ik mij bezig houden met verschillende projecten rondom het thema Vitaliteit. Het in goede banen leiden van bestaande projecten, maar ook het opzetten van nieuwe projecten valt onder mijn takenpakket. Vanuit het programma Vitaal Vakmanschap kijk ik, net als in ons Inclusive Fieldlab, naar innovatieve manieren om het thema vitaliteit samen met onze medewerkers vorm te geven. Een diverse functie waarbij je het ene moment uitvoerend bezig bent en het andere moment nadenkt over een strategie. Dat sluit goed aan bij mijn achtergrond als Social Worker en Socioloog. Wat mij nadrukkelijk aantrekt in Amfors is de vooruitstrevendheid. Het streven naar maximale ontplooiing waarbij er niet over, maar juist met medewerkers wordt gesproken. Je zoekt altijd de samenwerking op en denkt daarbij vanuit mogelijkheden.

Favoriete innovatie?

Mijn favoriete innovatie is de Smart Beamer, omdat bij deze innovatie voor mij voor het eerst zichtbaar werd hoe een (laagdrempelige) technologie zo’n positieve impact kan hebben op medewerkers.

Ook interessant voor jou

Samenwerken

Lijkt het je wel wat om met ons samen te werken of ben je op zoek naar meer informatie, neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners om te werken aan sociale innovatie!