Onze Slimme Bril in UWV Magazine

17 december 2020

Streven naar inclusie met nieuwe technologie

Als Amfors Inlcusive Fieldlab zijn wij constant op zoek naar kansen om technologie in te zetten, zodat mensen kunnen participeren. De slimme bril is een mooi voorbeeld van dit streven naar inclusie. Doormiddel van Augmented Reality (AR) ondersteunt de bril medewerkers van Metafors, door instructies in het gezichtsveld te projecteren, tijdens hun werkzaamheden in het magazijn. Het resultaat? Er worden minder fouten gemaakt en de bril werkt ook goed voor medewerkers met concentratieproblemen!

Dankzij een subsidie van het UWV kon Amfors deze technologie, met hulp van onder andere Recreate verder ontwikkelen. Deze subsidie was de beloning voor deelname aan de challenge van de Coalitie voor Technologie en Inclusie. Onlangs verscheen hier een mooi stuk over in UWV Magazine online, waarbij o.a. algemeen directeur Ronald de Koning en een van onze medewerkers hun ervaringen delen.

Het hele artikel lezen? Bekijk het item in UWV Magazine online.

Ook interessant voor jou

Samenwerken

Lijkt het je wel wat om met ons samen te werken of ben je op zoek naar meer informatie, neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners om te werken aan sociale innovatie!