Webinar Inclusieve Innovatie

8 april 2021

Op 22 april nemen Joris Ebben, Richard Tanke en Judith Jansen van het Amfors Inclusive Fieldlab je mee in het thema Inclusieve Innovatie. Vanuit ons Inclusive Fieldflab zoeken, vinden, en verspreiden wij technologisch- en sociaal innovatieve oplossingen die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen om mee te doen op de (reguliere) arbeidsmarkt. Hierbij kijken wij naar (technologische) hulpmiddelen die goed werken in andere sectoren, maar vaak nog niet eerder op deze manier zijn ingezet. Denk daarbij aan een Cobot in ons metaalbedrijf, Exoskeletten op de werkvloer in de pakketsortering, en een Smart Beamer die met AR complexe assemblage toegankelijker maakt. In de verdiepingssessie beantwoorden wij de vraag hoe je aan de slag kunt gaan met inclusieve innovatie en gaan wij graag met jou in gesprek over hoe anderen ook met dit thema aan de slag kunnen gaan.

Wil je meer weten over inclusieve innovatie? Heb jij ideeën over hoe we kunnen werken aan een nog inclusievere arbeidsmarkt?

Klik dan hier om de webinar terug te kijken


Programma

15.00 uur – Welkom

15.05 uur – Introductie

15.15 uur – Amfors in het kort

15.25 uur – Wat is het Amfors Inclusive Fieldlab?

15.35 uur – Case: Smart Beamer maakt complexe assemblage toegankelijk

15.45 uur – Wat kunnen wij beteken voor andere organisaties?

15.50 uur – Vragen en discussie

16.00 uur – Afsluiting

Ook interessant voor jou

Cobot

Cobot: robot als mens-ondersteuning

Exoskelet

Een steuntje in je rug bij til-werkzaamheden

Samenwerken

Lijkt het je wel wat om met ons samen te werken of ben je op zoek naar meer informatie, neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners om te werken aan sociale innovatie!