Joris Ebben

Naam: Joris Ebben
Bij Amfors sinds: 2018
Woont in: Utrecht

Wat doe je bij Amfors?

Sinds 2020 co├Ârdineer ik het Amfors Inclusive Fieldlab, zorg ik dat alle projecten goed lopen en ondersteun ik onze projectleiders met hun werk. Daarbij zorg ik zoveel mogelijk dat wij als team van elkaar en elkaars projecten blijven leren. Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt voor externen en probeer ik zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor het werk dat wij doen.

Welk deel van je werk vind je het leukst?

In de afgelopen jaren heb ik heb veel verschillende projecten geleid binnen Amfors. Die diversiteit en verscheidenheid en het werken met mensen spreekt mij erg aan. (Sociale) impact is geen vaag begrip bij ons, wij werken om onze medewerkers net dat kleine beetje extra ondersteuning te bieden zodat zij zoveel mogelijk mee kunnen doen op de arbeidsmarkt.

Favoriete innovatie?

De Smart Beamer, omdat het een heel toegankelijke en inclusieve toepassing van technologische ondersteuning is. De medewerker die de beamer gebruikt is nog steeds essentieel maar kan met die ondersteuning een stuk complexer werk aanleren.

Samenwerken

Lijkt het je wel wat om met ons samen te werken of ben je op zoek naar meer informatie, neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners om te werken aan sociale innovatie!